Voor het eerst – Stage!

11 november 2019 2 Door Jan-Willem

Na een herfstvakantie waarin ik lekker voor mijn oude werkgever kon werken en 2 weken vol met colleges, tentamens en proeftoetsen, gaan we morgen van start met de eerste stage!

Het voelde wel een beetje als thuis komen toen ik in de herfstvakantie voor mijn “oude” werkgever aan de slag ging. Dankzij een nul-uren contract kan ik daar fijn bijverdienen in vakanties en weekenden. Ideale win-win situatie, zij een ervaren kracht en ik wat extra centjes 🙂

De afgelopen twee weken stonden in het teken van tentamen Psychopathologie en Klinisch Redeneren (beide gehaald), veel lessen Medische Kennis met vandaag nog de proeftoets en de laatste voorbereidende lessen voor de eerste stage die morgen begint.

Wekker staat dan ook paraat om mij om 0530 wakker te maken, zodat ik de bus van 0602 kan hebben naar Amsterdam Amstel, waar ik verder met de fiets naar OLVG Oost ga. Daar uniform uit de automaat halen om omgekleed en wel om 0730 present op de verpleegafdeling Longgeneeskunde te zijn.

Ik heb er onwijs veel zin in om nu ook in de praktijk het vak te gaan ervaren en leren. Tegelijk ook wel beetje spannend hoe het zal gaan met het verzamelen van feedbackformulieren, KKB-en, verslagen etc. als bewijsstukken om mee aan te tonen dat ik mij ontwikkel op alle competenties. Die wondere wereld zal ik nog wel eens beschrijven in een ander blog 😉

Nu ga ik lekker slapen en vanaf hier aan al mijn klasgenoten: heel veel succes en probeer er vooral ook van te genieten!