Voor het laatst: Klus opbouwen

29 augustus 2019 0 Door Jan-Willem

Vorige week vrijdag was het moment daar, de laatste keer een klus opbouwen…. Samen met 2 technici naar Paleis Soestdijk om op diverse plekken verlichting te plaatsen voor een auto evenement.
Lekker up-to-date, vorige week vrijdag. Maarja, je weet maar nooit of er nog iets last-minute bij zou zijn gekomen deze week 😉

Meestal vind ik het wel lekker om buiten te werken, maar afgelopen vrijdag was het wel erg warm en ook nog windstil, pittig dagje in de volle zon met ruim voldoende drinkpauzes dus.

Het was typisch zo’n project waarbij er geïmproviseerd moest worden daar er op locatie bleek dat de situatie als door de organisatie omschreven toch net even anders was en de stroomvoorzieningen nog niet af waren.
Dit betekent bijvoorbeeld dat je lampen moet testen op de ene locatie waar wel stroom is en dan op de locatie waar ze moeten komen plaatsen.

Samen met de opdrachtgever een goed alternatief plan bedacht en uiteindelijk zijn we niet eens heel veel langer dan gepland bezig geweest.
Helemaal geen slecht resultaat voor m’n laatste opbouw klus, met dank aan de hardwerkende technici die ik mee had.

Als afsluiting nog een unrelated tip:
Wil je zo snel mogelijk op de hoogte zijn als ik een nieuwe blog plaats?
Kijk dan eens op https://blogtrottr.com.
Vul hier mijn RSS feed “http://www.j-ws.nl/feed” en je mailadres in en je krijgt met een interval naar keuze alle recente posts in je mailbox!