Waar te beginnen?

7 juli 2019 2 Door Jan-Willem

De eerste blog, toch wel een beetje lastig ontdek ik. Want waar begin je?
2 september 2019 start ik met HBO-V duaal, nu nog bij HWM aan het werk. Over paar weken vakantie, nu al een hoop geregeld voor de studie. In mijn laatste weken alles overdragen, al geruime tijd de selectie en sollicitatie voor HBO-V gehad. Er is al veel te vertellen.

Verwacht geen blog waarin ik van dag tot dag of week tot week een dagboek bij houd met wat er allemaal gebeurt tijdens mijn studiejaren. Ik wil proberen om tegelijk aan een aantal mini-series te schrijven, zoals bijvoorbeeld “Waarom switchen?”, “Het vakkenpakket”, “Van selectie tot studie”. Uiteraard zal ik ook blogs schrijven over gebeurtenissen tijdens de lessen op de HvA en de praktijkdagen in het OLVG.

Voor mij is dit blog een manier om mijn ervaringen van mij af te schrijven. Een switch naar een totaal andere werk sector en weer helemaal onderaan beginnen is best spannend en een mooie uitdaging. Tegelijk kan ik jullie een kijkje geven in de wereld van een carrière switcher.

Ik hoop dat jullie mijn blogs leuk zullen vinden om te lezen. Stel gerust vragen via de reacties en natuurlijk zijn suggesties en andere opmerkingen ook zeer welkom, ben per slot van rekening (nog) geen ervaren schrijver.